Varmt välkommen till Dränering Gävle

Varmt välkommen till Dränering Gävle

Välkommen till Dränering Gävle, vi utför dräneringar i Gävleborg i samarbete med Gårdsmark Sverige AB.

Kunden ligger som våran absolut högsta prioritet och vi på Dränering Gävle strävar efter ett exemplariskt kundbemötande. Vi jobbar ständigt som företag och organisation med att bli bättre inom alla aspekter av organisationen. Kundsupporten är inget undantag. Vi försöker ge dig många valmöjligheter för effektiv kontakt. Du kan exempelvis skriva till oss genom något av formulären på hemsidan, mejla oss på it@gardsmark.com eller ringa oss på 010 - 58 49 600

Vi erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din källare i hela Gävleborg

Vi på Dränering Gävle erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kommer en av våra yrkesmän kontakta dig.

Det här skriver våra kunder om oss på webben

Vi har många nöjda kunder i Gästrikland och nedan kan ni läsa några få utvalda kundrecensioner.
I
Mycket nöjda kunder i Sandviken efter ca 1 veckas ivrigt arbete med att isolera vår grund. Trevlig personal. Väntar med spänning på en ny vinter för att känna skillnad på källar klimatet. Tack till alla inblandade.
Ing-Marie Birgersson
Har under vintern fått villan omdränerad av Gårdsmark. Skönt med en leverantör som överträffar mina förväntningar! Bra projektledare och täta kontakter. Leverans tidigare än utlåvat!
Linus Hedman