Varmt välkommen att kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss

Vi kan allt och lite till inom dränering och enskilda avlopp i Gävle. Därför kan du alltid kontakta oss med frågor och funderingar och få riktigt bra svar.

Kunden ligger som vår absolut högsta prioritet och vi strävar alltid efter ett exemplariskt kundbemötande – så funderar du över något relaterat till en kommande dränering i Gävle är det bara att höra av sig - vi hjälper dig mer än gärna. Du når oss genom formulären på hemsidan, våran mejl eller telefon.

Vanliga frågor kopplat till dränering i Gävle

Klicka gärna på länkarna för att läsa mer. 

Få kostnadsfri fuktkontroll av din källare

Vi på Gårdsmark erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll, följt av offert direkt på plats. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kommer en av våra skickliga yrkesmän att kontakta dig.

Vi är stolta att så många är nöjda med vårt arbete

Här kan ni läsa vad några av våra kunder säger om oss
I
Mycket nöjda kunder i Sandviken efter ca 1 veckas ivrigt arbete med att isolera vår grund. Trevlig personal. Väntar med spänning på en ny vinter för att känna skillnad på källar klimatet. Tack till alla inblandade.
Ing-Marie Birgersson
Recension från Linus Hedman
Har under vintern fått villan omdränerad av Gårdsmark. Skönt med en leverantör som överträffar mina förväntningar! Bra projektledare och täta kontakter. Leverans tidigare än utlåvat!
Linus Hedman
Recension från Erika Axmark
Vår källare är som ny! Toppen bra företag. Grävarna trevliga och lyhörda när vi hade funderingar. Rekommenderar starkt.
Erika Axmark