Dränering

Dränering

Alla fastigheter behöver ha en fungerande dränering som dels kan leda bort grundvattnet som finns i marken men även dagvatten. Utan en fungerande dränering kommer det vatten som finns i marken men även det som kommer i samband med nederbörd inte att rinna undan, utan istället samlas vid husgrunden. Det kan bidra till att fukt tränger in i husets bottenplatta och/eller källare vilket ofta leder till kostsamma reparationer. När du vill få hjälp med din husdränering är du välkommen att kontakta oss på Gårdsmark.

 

Process vid anläggande av ny dränering i Dalarna

När din dränering inte fungerar eller då du misstänker att den inte fungerar som den ska, kan du vända dig till oss på Gårdsmark för att boka ett kostnadsfritt hembesök, utan några förpliktelser. Då kan vi inspektera din husgrund och källare men även utföra en fuktkontroll och sedan överlämna ett protokoll med förslag på åtgärder. Om du behöver lägga en ny dränering kan du anlita oss för din dränering i Dalarna. Våra medarbetare är utbildade och har en lång erfarenhet inom området vilket innebär att vi utför arbetet med största noggrannhet och utifrån gällande branschregler. 


Fler tjänster vi utför

Få kostnadsfri fuktkontroll av din källare

Vi på Gårdsmark erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll, följt av offert direkt på plats. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kommer en av våra skickliga yrkesmän att kontakta dig.