Enskilda Avlopp

Enskilda Avlopp

Vår största prioritering på Dränering Gävle är att du som kund ska känna dig trygg med våra tjänster när du anlitar oss. Som företag har vi valt att fokusera på några få tjänster och göra dessa fantastiskt bra för våra medmänniskor i Gävleborgs län. Vi på Gårdsmark är riktigt duktiga på enskilda avlopp och kan hjälpa just dig och ditt hem i Gävleborgs län.

Hur fungerar ett enskilt avlopp? Det är viktigt att ha ett fullt fungerande avlopp – både för dig och för miljön. En ej fungerande anläggning måste repareras snarast. Du har som fastighetsägare ansvar för att ditt dricksvatten håller god kvalitet samt att din avloppsanläggning har giltigt tillstånd och klarar kraven gällande rening. Har du osäkerheter kring ditt enskilda avlopp? Kontakta oss idag så kommer en yrkesman från Gårdsmark komma och kolla på det.

Vi erbjuder även dränering – klicka dig vidare nedan för att läsa mer om husdräneringar.

Vi erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din källare i hela Gävleborg

Vi på Dränering Gävle erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare och offert direkt på plats. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kommer en av våra yrkesmän kontakta dig.