Enskilda Avlopp

Enskilda Avlopp

Om du har en fastighet som inte är anslutet till ett kommunalt avlopp behöver du själv ombesörja med ett avloppssystem som kan ta hand om fastighetens avloppsvatten. För att kunna installera ett enskilt avlopp i Gävle krävs att du först utreder vilka förutsättningar som finns för att installera ett enskilt avlopp på din tomt. Du behöver även välja ett avloppssystem som är väl dimensionerat för den volym som det behöver hantera. Slutligen ska även ditt avloppssystem uppfylla alla de krav och lagar som kommunen har utfärdat för att du ska få ett tillstånd att installera eget avloppssystem. När du vill få professionell hjälp med att installera eget avlopp kan du kontakta oss på Gårdsmark.

 

Installera enskilt avlopp i Gävle

Att installera enskilt avlopp i Gävle är en process som kräver en del förarbete för att erhålla ett underlag för det tillstånd du behöver ansöka om hos kommunen. Det avlopp som du väljer behöver sedan installeras korrekt så att det blir godkänt vid besiktningen. När du ska installera ett enskilt avlopp i Gävle kan du vända dig till oss på Gårdsmark som är experter på enskilt avlopp och dränering i Gävle. Vi kan hjälpa dig med hela processen, från projektering till utförande. 


Fler tjänster vi utför

Få kostnadsfri fuktkontroll av din källare

Vi på Gårdsmark erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll, följt av offert direkt på plats. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kommer en av våra skickliga yrkesmän att kontakta dig.