Fuktkontroller

Fuktkontroller

Om du misstänker att du har fått in fukt i källaren kan du själv utföra en del kontroller. Du kan bland annat inspektera väggar för att se om det har uppstått svarta fläckar eller om färgen har börjat flagna. Fukt avger även ofta en unken doft. Är du osäker på om du har fuktskador kan du kontakta oss på Gårdsmark för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan utföra en professionell fuktkontroll av din fastighet.

 

Utföra fuktkontroller i Gävle

Gårdsmark är ett markföretag som är specialister på enskilt avlopp och dränering i Gävle. Om du har en dränering som inte fungerar eller då du misstänker att du har fått in fukt i källaren/husgrunden kan du vända dig till oss för att beställa en fuktmätning. När vi utför en fuktmätning så kontrollerar vi luftfuktigheten i din källare och i väggarna. Vi gör även en visuell inspektion av din husgrund och din befintliga dränering. Därefter får du ett protokoll som visar resultatet av våra fuktkontroller och även förslag på åtgärder. Om du vill gå vidare och åtgärda fel kan vi lämna ett prisförslag på din dränering i Gävle. 


Fler tjänster vi utför

Få kostnadsfri fuktkontroll av din källare

Vi på Gårdsmark erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll, följt av offert direkt på plats. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kommer en av våra skickliga yrkesmän att kontakta dig.